ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

 

Γνωρίζουμε τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλετε για την αύξηση της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας και θέλουμε να συμβάλουμε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σίγουρα γνωρίζετε πως όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου σας –lobby, bar, δωμάτια και χώροι εστίασης– μπορούν να συγκεντρώσουν αρκετούς ακάλεστους μόνιμους κατοίκους όπως ακάρεα, μικροτοξίνες και άλλους οργανισμούς που θα αποτελέσουν κίνδυνο υγείας για τους πελάτες και τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου καθώς και ενα δυσάρεστο περιβάλλον καθώς αυτοί οι οργανισμοί συνοδεύονται και απο την αντίστοιχη οσμή.

Γνωρίζετε ότι:

-H μεγαλύτερη συγκέντρωση ακάρεων παρατηρείται όταν υπάρχει υγρασία την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

-Όλοι οι άνθρωποι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι. Αυτό ισοδυναμεί με 220.000 ώρες ζωής!

-Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης.

-Ένα μόνο ακάρεο σκόνης παράγει περίπου 20 περιττώματα την ημέρα, αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονές μας, με αποτέλεσμα το άσθμα και τον ερεθισμό του δέρματος.

-Το δέκα τα εκατό του βάρους ενός μαξιλαριού που χρησιμοποιείται για 2 χρόνια μπορεί να είναι τα νεκρά ακάρεα και τα περιττώματά τους.

– Τα ακάρεα σκόνης έχουν 8 πόδια, καθόλου μάτια, καθόλου κεραίες, κάτι σαν στόμα στο μπροστινό μέρος του σώματός τους (που μοιάζει με κεφάλι) και ένα σκληρό, ημιδιαφανές κέλυφος, που τους προσδίδει μια «τρομακτική εμφάνιση».

 

Τέτοιοι μικροοργανισμοί συναντώνται επίσης στα χαλιά μας –χειροποίητα και μη- σε φλοκάτες, λούτρινα παιδικά παιχνίδια, κουρτίνες, σε επαγγελματικά οχήματα όπως ταξί, φορτήγα και σχολικά λεωφορεία σε καναπέδες και στρώματα από σκάφη αναψυχής.

Κάνοντας βιολογικό καθαρισμό εξασφαλίζεται την απόλυτη απαλλαγή από ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς και λεκέδες.

Οι τιμές για βιολογικό καθαρισμό ποικίλουν στην αγορά όπως και η ποιότητα των υλικών καθαρισμού. Η επιλογή της εταιρείας μας από έναν επαγγελματία είναι η καλύτερη επιλογή καθώς δίνει εγγύση αποτελέσματος, χαμηλώτερης τιμής όπως και εγγύηση υλικών τα οποιά μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας στον χώρο σας πριν την έναρξη της εργασίας. Τα υλικά είναι 100% βιοδιασπόμενα και βιολογικά, αυτό τα καθιστά τελείως ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά επικίνδυνα για την υγεία των ακάλεστων κατοίκων του στρώματός μας ή του καναπέ μας ή του αυτοκινήτου μας. Ναι με την Mpakis Services μπορείτε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.