Τοποθέτηση ψυγείων σε τιμή προσφοράς

 • Επισκευή οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων

 • Επισκευή Αμερικάνικων ψυγείων

 • Εγκατάσταση οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων

 • Επισκευή και εγκατάσταση παγομηχανών

 

Oι τεχνικοί της Mpakis Services ειδικεύoντε στην Επισκευή και εγκατάσταση Ψυγείων. Εάν χρειάζεστε επισκευή στο ψυγείο σας, καλέστε μας αμέσως, παρέχουμε γρήγορες λύσεις σε προσιτές τιμές στις επισκευές ψυγείων.

Εάν το ψυγείο σας δεν έχει καλή ψύξη, οι πόρτες δεν κλείνουν, η παγομηχανή είναι σπασμένη, ένας από τους τεχνικούς επισκευής ψυγείων μας θα φτάσει στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ώρες για να επισκευάσει το ψυγείο σας.

Το ψυγείο σας λειτουργεί μέρα και νύχτα για να κρατήσει το φαγητό σας με ασφάλεια διατηρημένο με απλή ψύξη, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και οι υψηλής ποιότητας ψυγεία μερικές φορές μπορούν να χαλάσουν και να θέλουν επισκευή.

Εάν αντιμετωπίζετε ένα ψυγείο που δεν έχει καλή ψύξη, κάνει περίεργους θορύβους, ή αλλιώς φαίνεται να δυσλειτουργεί, καλέστε αμέσως την Mpakis Services!

Παρέχουμε επαγγελματική Επισκευή Ψυγείων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, και είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση για την Επισκευή του Ψυγείου σας.

Επομένως, μην περιμένετε μέχρι όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο σας να χαλάσουν! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την Επισκευή Ψυγείων σας και την εξυπηρέτηση που σας αξίζει.

Το ψυγείο σας λειτουργεί μέρα και νύχτα ψυγεία συχνά υποκύπτουν σε απλή φθορά.
Θα βρούμε την πηγή του προβλήματος και, στη συνέχεια, θα την εξαλείψουμε πλήρως ώστε να επισκευαστεί το ψυγείο σας και να λειτουργεί σαν καινούργιο.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές Ψυγείων και εγκαταστάσεις ψυγείων.  Προσπαθώντας να εντοπιστεί η βλάβη από κάποιον μη επαγγελματία μπορεί να κάνει το πρόβλημα χειρότερο και εκεί που θέλατε να γλυτώσετε κάποια χρήματα να σας βγει στο τέλος πολύ πιο ακριβά.

Επιλέξτε Επαγγελματίες Επισκευής Συσκευών-Ψυγείων για να αποκαταστήσουν την βλάβη και να σας εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία του ψυγείου σας αποτελεσματικά και οικονομικά. H επισκευή ψυγείων και το Service Ψυγείων γίνεται στον χώρο σας απο έμπειρο ψυκτικό με πολυετή εμπειρία και χρήση αυθεντικών-γνήσιων ανταλλακτικών.

Για την επισκευή και συστήματα ψύξης, συγκεκριμένα επισκευάζουμε:

 • Επισκευή Ψυγείων

 • Ψυγείο Καταψύκτη

 • Ντουλάπα Ψυγείο

 • Eντοιχιζόμενο Ψυγείο

 • Ψυγείου Συντήρησης

 • Ψυγείου Κρασιών

 • NO FROST

 • Καταψύκτη

Δουλεύουμε όλους τους τύπους των κατασκευαστών στα ψυγεία και μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη την πλήρη αντικατάσταση του συμπιεστή. Έτσι, αν η ψύξη του ψυγείου σας είναι πάρα πολύ ή όχι αρκετή, είμαστε οι επαγγελματίες στην Επισκευή Ψυγείων για να καλέσετε. Και μην ξεχνάτε, σας προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις με την επισκευή, έτσι δεν έχετε τίποτε να χάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τις επισκευές ψύξης και επισκευές ψυγείων.

Είμαστε εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι για την επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών σε όλη την Αθήνα και Αττική.  Οπότε αν βρίσκεστε στην περιοχή της Αττικής και χρειάζεστε άμεση επισκευή της συσκευής σας μην χάνεται χρόνο καλέστε μας τώρα.

[/vc_column_text]


 • Gallery

 • Info

  Απαραίτητη η  τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο  210-6033442, 6947798800,  2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

  Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

  Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο 2106033442, 6947798800 για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

[/vc_column][/vc_row]