Αντικατάσταση  Καλοριφέρσωμάτων με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό από έμπειρη ομάδα υδραυλικών.

Αν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τα σώματα καλοριφέρ επικοινωνήστε μαζί μας και μην χάνετε χρόνο.
Συνεργείο αντικατάστασης σωμάτων καλοριφέρ παντός τύπου από έμπειρους υδραυλικούς
Εμείς θα σας δώσουμε:

 • Τις καλύτερες λύσεις
 • Τις καλύτερες τιμές
 • Και την καλύτερη ποιότητα εργασίας

Σε μια αντικατάσταση σωμάτων μπορεί να χρειαστεί να ξαναπεραστούν σωληνώσεις και να τοποθετηθούν σε νέες θέσεις και οι σωλήνες αλλά και τα καλοριφέρ.

Είμαστε κοντά σας και θα σας δώσουμε την καλύτερη ποιότητα εργασίας και την καλύτερη λύση και θα έχετε την μέγιστη απόδοση θερμότητας κατά 100%.

Χρήσιμες Συμβουλές

Σε κάθε χώρο ο οποίος πρόκειται να θερμανθεί πρέπει να τοποθετηθούν ένα ή και περισσότερα Καλοριφέρ – θερμαντικά σώματα με τους αντίστοιχους διακόπτες τους. Τα Καλοριφέρ – θερμαντικά σώματα διαχωρίζονται ανάλογα με τον τρόπο απόδοσης της θερμότητάς τους και το υλικό κατασκευής τους.

Η θέση των Καλοριφέρ – θερμαντικών σωμάτων είναι καλό να συναποφασίζεται με τον Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο, τον Αρχιτέκτονα και τον ιδιοκτήτη. Συνήθως τοποθετούνται στην ψυχρότερη πλευρά ενός χώρου που είναι κοντά σε κάποιο εξωτερικό άνοιγμα.


 • Gallery

 • Info

  Απαραίτητη η  τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο  210-6033442, 6947798800,  2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

  Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

  Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο 2106033442, 6947798800 για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.