Αναλαμβάνουμε αξιόπιστα και οικονομικά!

Αλλαγή του σιφωνιού νιπτήρα ή νεροχύτη

Αλλαγή και Τοποθέτηση Μπαταρίας νεροχύτη, νιπτήρα ή μπανιέρας

Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής (νιπτήρας ή λεκάνη)

Χρήσιμες Συμβουλές

Συνήθως  αγοράζει κανείς μπαταρία είτε για ένα καινούργιο σπίτι είτε σε μια ανακαίνιση είτε εξαιτίας μιας βλάβης η οποία χρειάζεται επισκευή.

Παρότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί πολύ και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά έχουν σαφώς πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με  τις παλαιότερες, μερικές είναι καλύτερες.

Επιλέξτε εκείνες που είναι κατασκευασμένες από χαλκό ή μπρούντζο, διότι εκτός από όμορφη εμφάνιση και απόδοση έχουν και διάρκεια. Επίσης, οι σημερινές μπαταρίες μπάνιου κάνουν κάτι παραπάνω από το να κανονίζουν την ένταση της ροής του νερού. Αν και στο μπάνιο η επιλογή στηρίζεται κυρίως στο στυλ, π.χ. μοντέρνο ή κλασικό, τις περισσότερες φορές  η μπαταρία μπάνιου συνδυάζεται με τα αξεσουάρ (κρεμάστρες για τις πετσέτες, θήκη για το χαρτί υγείας, κρεμάστρες για τα μπουρνούζια), με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύνολο ως προς την αισθητική του χώρου.

Όταν επιλέγετε καινούργια μπαταρία μπορείτε να αλλάξετε στυλ, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνετε στις ίδιες διαστάσεις, διαφορετικά θα πρέπει να αντικαταστήσετε και νιπτήρα προκειμένου να ταιριάζει στη νέα εγκατάσταση. Οι σωλήνες ενός υδραυλικού δικτύου μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι πιο κοινές διαστάσεις είναι των 3/8 και ½ ίντσας. Το υλικό της εγκατάστασης μπορεί να διαφέρει επίσης, αλλά συνήθως είναι από πλαστικό ή χαλκό.
Μόλις βρείτε τις διαστάσεις και τον τύπο της εγκατάστασης στο μπάνιο σας καλύτερα να κλείσετε την παροχή του νερού και να πάρετε τα κομμάτια στο τοπικό κατάστημα υδραυλικών για να βρείτε την μπαταρία που ταιριάζει στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Αν δεν υπαρχει κάποια περιπλοκότητα στην εγκατάσταση, μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία εύκολα μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα εργαλεία, σωστή κρίση και λίγο χρόνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι  διατάξεις των υδραυλικών συστημάτων επιτρέπουν να αντικαταστήσετε μοντέλα των δύο υποδοχών με μπαταρίες που διαθέτουν μία υποδοχή. Αν ανησυχείτε για τις τρύπες που θα μείνουν στο νεροχύτη ή στο νιπτήρα, οι μπαταρίες μονής υποδοχής διατίθενται με τάπα για κάλυψη.

Συνήθως η αιτία μιας διαρροής είναι η ελαττωματική ροδέλα. Μια λύση είναι να εγκαταστήστε μπαταρία που δεν χρειάζεται ροδέλα. Αγοράστε μια μπαταρία με κεραμικό δίσκο. Με αυτές τις μπαταρίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αντικατάσταση λόγω φθοράς ή ελαττωματικής ροδέλας. Η ενιαία κατασκευή τους δίνει μεγαλύτερη σιγουριά και καλύτερη λειτουργία.

Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείτε τις διαρροές που οφείλονται στις ροδέλες. Προσφέρονται επίσης σε ενιαία μορφή και δεν χρειάζονται συναρμολόγηση. Λιγότερα κομμάτια σημαίνει και λιγότερες πιθανότητες ζημιάς.

 


  • Gallery

  • Info

    Απαραίτητη η  τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο  210-6033442, 6947798800,  2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

    Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

    Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο 2106033442, 6947798800 για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.