Απολύμανση – Μικροβιοκτονία – Αποστείρωση

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 30€

Η απολύμανση – μικροβιοκτονία  είναι η σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. για την απολύμανση χώρων.

Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και άμεση εξυπηρέτηση.

Καλέστε τώρα στο 2106033442 ή στο 6947798800 και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

Αναλαμβάνουμε ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες, αποστειρώσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια και μονοκατοικίες, προλαμβάνοντας οποιαδήποτε εξάπλωση των μικροβίων και προσφέρουμε αποτελέσματα με δράση και διάρκεια. Κάνουμε απολύμανση στον χώρο σας, εξοντώνουμε παράσιτα και μικρόβια εξαλείφοντας όλους τους νοσογόνους μικροοργανισμούς. Προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες υγειονομικής προστασίας και απολύμανσης τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο σε χώρους αυξημένης συνάθροισης όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, κ.α. όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, κ.α..

Decontamination

Η Απολύμανση αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση Φυσικών, Χημικών ή άλλων μέσων.

Στόχος της Απολύμανσης (Μικροβιοκτονία) είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την Απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Η υγιεινή των επιφανειών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης και πρέπει να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις προκειμένου να προστατεύει ανθρώπους, υλικά και προϊόντα καθώς οι μικροοργανισμοί επιβιώνουν για αρκετούς μήνες.

 

Μέθοδοι αντιμετώπισης