• Λειτουργία WiFi:
Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

• Ψυκτικό Yγρό R32:
Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.
Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 50 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

 

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να μπεις στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο απαιτούνται δύο βήματα.

Κάντε Like και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα