Συνεργείο καθαρισμού από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τιμές προσφοράς!!!

Οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων και γραφείων περιλαμβάνουν:

-Αποκομιδή απορριμάτων και πλύσιμο κάδων

-Καθαρισμός όλων των γραφείων, επανατοποθετούνται τα αντικείμενα

-Καθαρισμός ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συσκευών

-Άδειασμα και πλύσιμο σταχτοδοχείων

-Καθαρισμός όλων των επιφανειών(τζαμιών, καθρεπτών, πορτών, ντουλαπιών και
διακοπτών).

-Σκούπισμα και σφουγγάρισμα δαπέδων

-Πλύσιμο πλακιδίων, νιπτήρα, λεκάνης, γυάλισμα inox στους χώρους του
μπάνιου με επαγγελματικό απολυμαντικό

 

– Πολιτική της Μpakis Services είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μέσα από ένα οργανωτικό περιβάλλον, που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

– Σε μια εποχή όπου οι αξίες, οι αρετές και οι ηθικές αρχές καταστρατηγούνται η Mpakis Services  μπορεί να σας εγγυηθεί για τις προηγμένες υπηρεσίες Facility Management και την εξυπηρέτηση σας, λόγω του ότι η «οικογένεια της» χαρακτηρίζεται απ΄όλα όσα εκλείπουν σήμερα όπως είναι η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η συνεργασία, η κοινωνική συνείδηση, η πειθαρχία.


  • Gallery

  • Info

    Απαραίτητη η  τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο  210-6033442, 6947798800,  2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

    Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

    Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο 2106033442, 6947798800 για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.