Αφαίρεση Γκράφιτι – ANTI-GRAFFITI

Αφαιρούμε άμεσα και αποτελεσματικά γκράφιτι που μπορεί να υπάρχουν στις παρακάτω επιφάνειες

Αφαίρεση Γκράφιτι από τοίχο

Αφαίρεση Γκράφιτι από τζάμια

Αφαίρεση Γκράφιτι από πόρτες

Αφαίρεση Γκράφιτι από μεταλλικά στόρια

Αφαίρεση Γκράφιτι από πλαίσια

Αφαίρεση Γκράφιτι από περίφραξη

Αφαίρεση Γκράφιτι από κάγκελα

Αφαίρεση Γκράφιτι από πυλωτή οικοδομής

Αφαίρεση Γκράφιτι από αυτοκίνητα και αμαξώματα

Καλέστε μας άμεσα στο 2106033442 γιατί όσο το γραφίτη μένει εκεί, σας στοιχίζει πελάτες, και φήμη αλλά το σημαντικότερο, προσελκύει και νέα γκράφιτι!

Είναι γεγονός ότι ένα κτίριο με γκράφιτι δεν δίνει τις καλύτερες εντυπώσεις.  H αξία του κτιρίου μειώνεται και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως ένα σημάδι παραμέλησης  μιας περιουσίας που δεν ελέγχετε. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προσελκύσει περισσότερα γκράφιτι, αλλά μπορεί επίσης να προσελκύσει και άλλες πράξεις μη κοινωνικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Στην εταιρία μας Μpakis Services διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην αποτελεσματική απομάκρυνση κάθε είδους γκράφιτι από όλες τις επιφάνειες άμεσα και υπεύθυνα.

Σημαντικές Πληροφορίες

1. Χρόνος που απαιτείται για την εργασία

  • Δεν μπορεί να αναφερθεί κάποιος ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για την αφαίρεση γκραφίτι, μιας και αυτό είναι συνάρτηση του είδους του, της επιφάνειας που έχει γίνει (τοίχος, μάρμαρο, γύψος, τζάμι, μέταλλο κτλ) αλλά και του χρόνου που έχει μείνει. 
  • Αναλόγως της απαιτούμενης εργασίας και της τοποθεσίας, μπορεί να χρειαστεί ακόμα και ειδικός εξοπλισμός (πχ γερανοί) ή και αποκλεισμός πρόσβασης του κοινού (για λόγους ασφαλείας)

2. Μέθοδος Αφαίρεσης

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που μας υπαγορεύουν την ενδεδειγμένη κάθε φορά μέθοδο που θα ακολουθήσουμε για να αφαιρέσουμε τα γκράφιτι από την περιουσία σας.

Πολλές φορές, το πλύσιμο με πιεστικό είναι μια καλή αρχή. Όταν όμως αυτό δεν είναι αρκετό ή η επιφάνεια δεν μας το επιτρέπει, τότε χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από περιβαλλοντικά ασφαλή καθαριστικά για να αφαιρέσουμε το γκράφιτι.

Για οποιοδήποτε υλικό, για πλαστικό, μέταλλο, τούβλο, ξύλο, πέτρα, σκυρόδεμα και άλλα, πάντα έχουμε ένα ασφαλές προϊόν που μπορούμε να εφαρμόσουμε. Κάθε περιστατικό γκράφιτι είναι μοναδικό και είμαστε οπλισμένοι με αποτελεσματικά εργαλεία αφαίρεσης και εκτενή γνώση για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να επαναφέρουμε την περιουσία σας στην κανονική της κατάσταση.

ANTI-GRAFFITI

Aφαίρεση & προστασία

Παρόλο που κάποιοι μπορούν να θαυμάσουν το  graffiti θεωρώντας το ένα είδος τέχνης, για πολλούς   αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Τα graffities τα βλέπουμε σε πολλά ιδιωτικά και δημοσιά κτίρια άλλα δυστυχώς και σε πολλά μνημεία.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα graffities είναι διαφόρων τύπων και γι αυτό απαιτείται ανάλογη εμπειρία ώστε να αφαιρούνται αποτελεσματικά χωρίς να καταστρέφεται η επιφάνεια.

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένα  μηχανήματα για την  αφαίρεση graffiti, και χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλείς και εντελώς βιοδιασπώμενες χημικές ουσίες, οι οποίες μπορούν  να φέρουν την επιφάνεια πίσω στην αρχική της κατάσταση.

Αφαίρεση Graffiti

Τα προϊόντα αφαίρεσης graffiti είναι πολύ πιο περίπλοκα από ότι τα απλά διαβρωτικά για την αφαίρεση των κοινών χρωμάτων τα οποία είναι εξαιρετικά βλαβερά για το περιβάλλον. Στην Μpakis Services προσπαθούμε ανά περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε ότι πιο εξελιγμένο προσφέρει η χημική βιομηχανία σε λύσεις Anti-graffiti ώστε να επιτευχθούν 2 σημαντικότατοι στόχοι:

–        να αποφευχθεί η περιβαλλοντική επιβάρυνση

–        να επανέλθει η βαμμένη επιφάνεια στην πρότερη κατάσταση

Η αφαίρεση graffiti από απροστάτευτες επιφάνειες οι οποίες ήταν αρχικά βαμμένες μπορεί επίσης να είναι προβληματική, ανάλογα με την επιφάνεια του υλικού, το πορώδες της επιφάνειας και το είδος και την ηλικία του graffiti.

Anti-Graffiti προστασία

Προσφέρουμε μια σειρά από Anti-Graffiti επιστρώσεις που βοηθούν στη μείωση του κόστους αφαίρεσης.

Θυσιαζόμενες  επιστρώσεις – Αυτές οι  επιστρώσεις απομακρύνονται μαζί με το graffiti με τη βοήθεια ενός ήπιου καθαριστικού και χαμηλής πίεσης υδροβολής.

Μετά την αφαίρεση γκράφιτι πρέπει να εφαρμοστούν εκ νέου, ώστε να προστατευθεί η επιφάνεια από μελλοντικά συμβάντα.

Μόνιμες   επιστρώσεις – Αυτές οι επικαλύψεις είναι ουσιαστικά ένα διαφανές, μη χρωματισμένο βερνίκι που παραμένει στην επιφάνεια. Αυτές οι  επιστρώσεις επιτρέπουν τη μέγιστη αφαίρεση Graffiti σε περίπτωση βανδαλισμού, μόνο με κρύο νερό υπό πίεση (80 έως 100 bars) , η μόνο με απλό λάστιχο με νερό και βούρτσα.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ  ΝΩΡΙΣ !

Η έρευνα και η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η ταχεία απομάκρυνση graffiti μέσα σε 24 έως 48 ώρες είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε η διαδικασία αφαίρεσης να είναι επιτυχής!

Περιοχές εξυπηρέτησης υπηρεσιών

Στην εταιρεία μας ‘’MPAKIS GROUP’’ εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής, και συγκεκριμένα σε Αθήνα (κεντρικός τομέας), Ανατολική Αττική, Βόρεια Αττική, Δυτική Αττική και Νότια Αττική.

Άμεση εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνο στο 2106033442. Καλέστε μας τώρα!

Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι,Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Σπάτα, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι

*Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής και δεν αναγράφεται η περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν επιπλέον χρέωση.