Απολύμανση Απεντόμωση σε προσφορά στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις-Μυοκτονίες σε προσφορά

25€ από 60€ για μια Eγγυημένα Aποτελεσματική Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας ή ενός Διαμερίσματός στo λεκανοπέδιο Αττικής! Mε ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Mpakis Service

Η καταρτισμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας καθώς και η πολυετής  εμπειρία μας στις απολυμάνσεις και αποφράξεις σας εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα!

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

Ψεκασμό απεντόμωσης, απολύμανσης  έως και 200τμ που καλύπτει τις περιοχές:

 • Μπαλκόνια (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα και υδρορροές).
 • Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές).
 • Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές).
 • Παράθυρα και σήτες
 • Μπαλκονόπορτες
 • Αποθήκη – πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού και όπου κριθεί απαραίτητο κατά τη συμβουλή του υπεύθυνου για την εφαρμογή.

Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα και κριθεί απαραίτητο από τον ειδικό, στην περιοχή της κουζίνας γίνετε και εφαρμογή με ειδικό GEL για τον περιορισμό του προβλήματος.

Χορηγείται και Πιστοποιητικό Απολύμανσης.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις – απεντομώσεις μας, είναι άοσμα και οικολογικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Δεν ερεθίζουν και δε λεκιάζουν. Δεν ενοχλούν τα κατοικίδια σας και είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία της οικογένειας σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απολυμάνσεις – απεντομώσεις, μυοκτονίες σε κατοικίες & επαγγελματικούς χώρους.  Ξεχάστε μια για πάντα: κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, ποντίκια, μυρμήγκια, κουνούπια, μύγες, σκόρους, κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο

Η καταρτισμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας καθώς και η πολυετής  εμπειρία μας στις απολυμάνσεις και αποφράξεις μας σας εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα!

Δίνουμε τη λύση που χρειάζεστε, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά με συνέπεια και επαγγελματισμό στις καλύτερες τιμές!

Απολύμανση κατσαρίδων- Καταπολέμηση κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες είναι πολύ ανθεκτικά έντομα ως προς την καταπολέμηση τους και σίγουρα απαιτείται εφαρμογή με ποιοτικά και εγκεκριμένα σκευάσματα, και εξειδίκευση για την οριστική καταπολέμησης τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και γεωπόνους ικανούς να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε πρόλημα.

Το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο απεντόμωσης επισκέπτεται τον χώρο σας και εντοπίζει την εστία μόλυνσης. Αμέσως πραγματοποιείται η εφαρμογή απεντόμωσης κατσαρίδων με εγκεκριμένα σκευάσματα προκειμένου να διενεργήσει μια ασφαλής και αποτελεσματική απεντόμωση για κατσαρίδες. Η κύρια αιτία μόλυνσης από τις κατσαρίδες είναι οι υπόνομοι, συσσωρευμένα σκουπίδια και η υγρασία.  Ο μέσος χρόνος εφαρμογής για απολύμανση σε κατσαρίδες σε σπίτι ή αποθήκη διαρκεί περίπου μισή ώρα. Πρέπει να κάνω άμεσα απεντόμωση εάν δω κατσαρίδες. Σε περίπτωση που δείτε κατσαρίδες θα πρέπει άμεσα να πάρετε τα μέτρα σας διότι είναι έντομα που μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες και μικρόβια. Δημιουργούν εστίες μόλυνσης σε πολλά σημεία μέσα στο σπίτι και  μια αποκρουστική οσμή η οποία αλλοιώνει την οσμή των τροφίμων και των αντικειμένων με τα οποία έρχονται σε επαφή. Οι κατσαρίδες πολλαπλασιάζονται γρήγορα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Είναι φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών όπως σαλμονέλα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα και τύφο. Τόσο τα ίδια τα έντομα, όσο και τα παράγωγά τους συνδέονται με άσθμα, δερματίτιδες και  αλλεργικές αντιδράσεις. Πολλά από αυτά τα παράγωγα είναι υπεύθυνα για σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως τα παιδιά, τους ηλικιωμένους ή ασθενείς με βρογχικές ασθένειες.  Ο ψεκασμός για κατσαρίδες θα πρέπει να γίνεται δύο φορές ανά  έτος κατ ελάχιστο. Για την μικρή κατσαρίδα της κουζίνας γίνεται εφαρμογή με ειδικό τζελ απεντόμωσης. Η εφαρμογή γίνεται συγκεκριμένα σε κοινόχρηστους χώρους, τουαλέτες, ταράτσες, φρεάτια αποχετεύσεων όπου πραγματοποιείται το άνοιγμα των φρεατίων που είναι η σημαντικότερη εστία των κατσαρίδων! Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, φιλικά ως προς τον άνθρωπο αλλά και στα ζώα και συνεπώς δεν χρειάζεται η απομάκρυνση ανθρώπων η κατοικίδιων από το σπίτι. Εφόσον ακολουθήσετε τις υποδείξεις των απολυμαντών της εταιρείας μας  το ποσοστό επιτυχίας είναι 100%. Μετά την απολύμανση σε  κατσαρίδες η εταιρεία μας συνιστά ο ψεκασμένος χώρος να καθαριστεί μετά την τέταρτη  ημέρα από την εφαρμογή.

Απολύμανση – Μικροβιοκτονία – Αποστείρωση

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 30€

Η απολύμανση – μικροβιοκτονία  είναι η σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία. Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. για την απολύμανση χώρων.

Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και άμεση εξυπηρέτηση.

Καλέστε τώρα στο 2106033442 ή στο 6947798800 και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

Αναλαμβάνουμε ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες, αποστειρώσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια και μονοκατοικίες, προλαμβάνοντας οποιαδήποτε εξάπλωση των μικροβίων και προσφέρουμε αποτελέσματα με δράση και διάρκεια. Κάνουμε απολύμανση στον χώρο σας, εξοντώνουμε παράσιτα και μικρόβια εξαλείφοντας όλους τους νοσογόνους μικροοργανισμούς. Προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες υγειονομικής προστασίας και απολύμανσης τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο σε χώρους αυξημένης συνάθροισης όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, κ.α. όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, κ.α..

Decontamination

Η Απολύμανση αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση Φυσικών, Χημικών ή άλλων μέσων.

Στόχος της Απολύμανσης (Μικροβιοκτονία) είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την Απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου.

Η υγιεινή των επιφανειών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης και πρέπει να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις προκειμένου να προστατεύει ανθρώπους, υλικά και προϊόντα καθώς οι μικροοργανισμοί επιβιώνουν για αρκετούς μήνες.

 

Μέθοδοι αντιμετώπισης


 


 • Gallery

 • Info

  Απαραίτητη η  τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο  210-6033442, 6947798800,  2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

  Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

  Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στο 2106033442, 6947798800 για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

 • Τιμές

  ΕργασίαΤιμή
  Απολύμανση Κοινόχρηστου Χώρου Πολυκατοικίας25€
  Για κάθε επιπλέον διαμέρισμα 4€