Διακόσμηση Γύρω από την Τηλεόραση

Διακόσμηση Γύρω από την Τηλεόραση

  • Τηλεόραση-έργο τέχνης

Αν υπάρχει οικονομική άνεση ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε μια τηλεόραση που από μόνη της είναι έργο τέχνης. Έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τη διακοσμήσετε. Παρόλα αυτά μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο ράφι πάνω από την τηλεόραση και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτό όμορφα γλαστράκια. Έτσι το βλέμμα θα φεύγει από την τηλεόραση και θα πηγαίνει σε όλο τον τοίχο και στην όμορφη διακόσμησή του.

  • Βάλτε ασυμμετρία στον χώρο

Μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε από τη μια μεριά της τηλεόρασης ένα βάζο με όμορφα λουλούδια και από την άλλη μεριά ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Η ασυμμετρία μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει την προσοχή.

  • Μην βάλετε την τηλεόραση στην κονσόλα

Το ότι έχετε πάρει κονσόλα για την τηλεόραση δεν σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την τηλεόραση πάνω σε αυτήν. Κρεμάστε την στον τοίχο και αφήστε το έπιπλο σας να “αναπνεύσει” δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πιο μίνιμαλ λουκ.

  • Βγάλτε τον μαξιμαλιστή από μέσα σας

Αν σας αρέσει να γεμίζετε τον χώρο σας μπορείτε να βάλετε μερικά ράφια πάνω από την τηλεόραση και να τα γεμίσετε με βιβλία και διακοσμητικά. Η κάθετη εκμετάλλευση του χώρου μπορεί να βοηθήσει και σε σπίτια που υπάρχει έλλειψη χώρου.

  • Λίγα και καλά

Ακόμα κι αν έχετε πολλά ράφια γύρω από την τηλεόραση δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα γεμάτα. Διακοσμήστε τα με μέτρο και αφήστε τον χώρο σας να “αναπνέει”.

  • Κάντε την τηλεόραση κομμάτι μιας gallery

Φτιάξτε μια gallery στον τοίχο πίσω από την τηλεόραση και κάντε την τηλεόραση κομμάτι της gallery. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

 

Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι,Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Αρτέμιδα(Λούτσα), Σπάτα, Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ραφήνα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα Αττικής

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς με άμεση ανταπόκριση. Καλέστε μας τώρα για να λάβετε δωρεάν την προσφορά σας!!!