Καθαρίστε το στρώμα σας προφυλάξτε την υγεία σας και απολαύστε τον ύπνο σας!

Καθαρίστε το στρώμα σας προφυλάξτε την υγεία σας και απολαύστε τον ύπνο σας!

Όσοι υποφέρουν από αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες ξέρουν καλά ότι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας.

Τα ακάρεα ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να εισέλθουν μαζί με τα περιττώματά τους στον ανθρώπινο οργανισμό, προκαλώντας αλλεργικές κρίσεις.

Για να μειώσετε τους κινδύνους από τη δράση των ακάρεων, πρέπει να καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το στρώμα σας με εξειδικευμένα συνεργεία οικολογικού βιοκαθαρισμού.

Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων, γίνεται σε παντός τύπου στρώματα ώστε να φύγουν τα περιττώματά  και όλα τα μικροβιακά φορτία από μέσα τους.

-Γυρίζετε κάθε τόσο το στρώμα σας από την άλλη πλευρά. Αυτό θα βοηθήσει στο σωστό αερισμό του αλλά και να το διατηρήσετε περισσότερο καιρό, αφού δεν θα βουλιάξει μόνο από τη μία πλευρά.

-Χρησιμοποιείτε πάντα βαμβακερό κάλυμμα για να προστατεύετε το στρώμα.

Τα βήματα καθαρισμού

1) Akari-test :

Λαμβάνεται δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας, και εξακριβώνεται ο βαθµός µόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.

2) Εσωτερικός Καθαρισμός :

Οικολογικός εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος χωρίς χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το επαγγελματικό ειδικό μηχάνημα, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μυκητών, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.

3)Εξωτερικός Καθαρισμός :

Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. και τους απομακρύνει πάνω από την επιφάνεια του στρωματόπανου κατα 80% – 100% . Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Micro-splitting Bio Productions(μικροδιάσπαση λεκέδων) , χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

 

Δείτε την προσφορά μας για οικολογικό-βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων!