Κλιματιστικά inverter και συμβατικά κλιματιστικά διαφορές στην κατανάλωση ρεύματος

Κλιματιστικά inverter

Κλιματιστικά inverter  και συμβατικά κλιματιστικά  διαφορές στην κατανάλωση ρεύματος

Τα σύγχρονα κλιματιστικά-aircondition των επώνυμων εταιρειών τεχνολογίας Inverter με ενεργειακή κλάση «Α+» «Α++» «Α+++»  καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα κατά την λειτουργία τους και αποδίδουν περισσότερο όταν αυτό χρειαστεί απ’ότι τα συμβατικά κλιματιστικά.

Σε κατηγορίες κλιματιστικών  Inverter η κατανάλωση ενέργειας είναι η παρακάτω

Κλιματιστικά 9000 BTU καταναλώνουν περίπου από 600W με 800W αναλόγως ποιότητας και ενεργειακής κλάσης του κλιματιστικού

Κλιματιστικά 12000 BTU καταναλώνουν περίπου από 800W με 1000W αναλόγως ποιότητας και ενεργειακής κλάσης του κλιματιστικού

Κλιματιστικά 18000 BTU καταναλώνουν περίπου από 1400W με 1600W αναλόγως ποιότητας και ενεργειακής κλάσης του κλιματιστικού

Κλιματιστικά 24000 BTU καταναλώνουν περίπου από 1800W με 2100W αναλόγως ποιότητας και ενεργειακής κλάσης του κλιματιστικού

Σε σχέση με τα συμβατικά κλιματιστικά-aircondition με την τεχνολογία inverter, θα έχετε μεγάλη οικονομία έως και 40% στην κατανάλωση του ρεύματος πιο αθόρυβη λειτουργία και μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας καθώς τα περισσότερα διαθέτουν ιονιστή. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, όμως θα κάνετε σχετικά γρήγορα την απόσβεση των χρημάτων σας.

Συνοψίζοντας, για την επιλογή του κλιματιστικού που θα αγοράσετε θα πρέπει να λάβετε υπόψιν να είναι φυσικά τεχνολογίας inverter, τα χρόνια εγγύησης της επίσημης αντιπροσωπείας, την ενεργειακή κλάση και το θόρυβο λειτουργίας της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας.

Υπολογίστε ότι κάθε τετραγωνικό μέτρο αντιστοιχεί σε 300 btu. Με έναν γρήγορο υπολογισμό μπορείτε λοιπόν να υπολογίσετε πόσα btu θα είναι το κλιματιστικό που θα αγοράσετε ώστε να καλύψει τον χώρο σας.
Βέβαια παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το ύψος του ταβανιού η μόνωση, τα αλουμίνια και γενικά απώλειες που πιθανόν να υπάρχουν στον χώρο.

Στην Μpakis Services διαθέτουμε όλα τα κλιματιστικά inverter σε ειδικές τιμές προσφοράς!!!

Δείτε εδώ τις προσφορές μας!!!