Συμβουλές για την σωστή επιλογή αγοράς του κλιματιστικού σας

Αν πρόκειται να προβείτε σε αγορά κλιματιστικού, καλό είναι πριν κάνετε την έρευνα αγοράς να ενημερωθείτε για τα παρακάτω έτσι ώστε να μην μετανιώσετε για την αγορά σας!

Συμβουλές για αγορά κλιματιστικού:

1) Να είναι τεχνολογίας Inverter!
Με κλιματιστικό τεχνολογίας inverter, θα έχετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας, καθώς επίσης θα κάνετε και οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος έως και 40%. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, όμως θα κάνετε σχετικά γρήγορα την απόσβεση των χρημάτων σας.
Δείτε εδώ τις προσφορές μας για κλιματιστικά inverter με εγγύηση χαμηλότερης τιμής της αγοράς!

2) Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην  ενεργειακή κλάση κλιματιστικού Α+, Α++, Α+++
Προσοχή, για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, φροντίστε να αγοράσετε κλιματιστικό με πολύ καλή ενεργειακή κλάση!

3) Προσοχή στο θόρυβο της εσωτερικής μονάδας και εξωτερικής μονάδας.
Μία ακόμα σημαντική συμβουλή για αγορά κλιματιστικου, είναι να είναι χαμηλός ο θόρυβος του κλιματιστικού – air condition, κυρίως της εσωτερικής μονάδας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε κλιματιστικού αναφέρεται ο θόρυβος σε dB.
Ένα καλό επίπεδο θορύβου (σχεδόν αθόρυβο) είναι τα 21db και κάτω

4) Η εγκατάσταση του κλιματιστικού να γίνει από εξιδεικευμένο συνεργείο!

Εάν η εγκατάσταση του κλιματιστικού δεν είναι σωστή το κλιματιστικό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει προβλήματα στην λειτουργία του. Ζητήστε από τον εγκαταστάτη γραπτή εγγύηση ότι η εγκατάσταση έγινε προβλεπόμενη βάση των προδιαγραφών της εταιρείας του κλιματιστικού που αγοράσατε! Δείτε εδώ την προσφορά μας για εγκατάσταση κλιματιστικού με γραπτή εγγύηση σωστής και προβλεπόμενης εγκατάστασης εφ΄όρου ζωής από την Mpakis Services

5) Μην πετάτε τα χρήματά σας αγοράζοντας κάτι φθηνιάρικο!
Μια πολύ χρήσιμη συμβουλή που θα σας δώσω είναι αυτή! Προτιμήστε επώνυμα κλιματιστικά με πολλά χρόνια εγγύησης (οι εταιρείες Inventor Gree και Haier δίνουν 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα κλιματιστικά) Αποφύγετε τα κλιματιστικά που πωλούνται στα super market θα το μετανιώσετε.Στην πορεία μπορεί να το χρυσοπληρώσετε..Προτιμήστε να κάνετε την αγορά σας από κατάστημα που εκτός από »έμπόριο» ξέρουν  τα τεχνικά χαρακτηρηστικά των κλιματιστικών την λειτουργία τους κτλ