ΤΑ ΑΚΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Ενοχλείστε εσείς, ο σύντροφος ή τα παιδιά σας από εποχιακές ή χρόνιες αλλεργίες; Γνωρίζατε ότι τα ακάρεα(τοξικοί μικροοργανισμοί) που δημιουργούνται στα στρώματα κρεβατιού, όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας, είναι ένας βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα;

Είναι ο πρώτος αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως! Ανήκουν στην ομάδα των αραχνοειδών και ζουν από τα βακτήρια του ιδρώτα μας και απο τα νεκρά κύτταρα που αποβάλει το σώμα μας. Ειδικά αυτήν την περίοδο, πολλαπλασιάζονται και μαζί τους αυξάνεται και ο κίνδυνος για αλλεργία. Ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν τα ακάρεα, είναι η υγρασία και απουσία φωτός, που ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που πολλοί θα επισκεφτούμε τα εξοχικά μας, θέλει προσοχή και σχολαστική καθαριότητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε απορρύπανση (δηλαδή βιολογικό καθαρισμό) των στρωμάτων, ώστε να φύγουν τα περιττώματά τους και όλα τα μικροβιακά φορτία από μέσα τους.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεα, τα οποία, μαζί με τα περιττώματά τους, μπορούν να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίσεις άσθματος!

Τα στρώματα και τα χαλιά έχουν εκατομμύρια μικρο-τοξίνες που ζουν μέσα τους. Τα ακάρεα και τα παράγωγά τους μπορεί να αποτελούν μέχρι και το 10% ενός μαξιλαριού δύο ετών. Η εισπνοή αυτών των μικροτοξινών μπορεί να προκαλέσει άσθμα και αλλεργίες.

Αναπνεύστε πιο εύκολα και κοιμηθείτε πολύ καλύτερα αυτή την εποχή αλλεργιών προσφέροντας στο σπίτι σας έναν επαγγελματικό βιοκαθαρισμό στρωμάτων ύπνου και χαλιών. Ο βιοκαθαρισμός αφαιρεί ολοκληρωτικά τις μικροτοξίνες, όπως τα ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά τους, τη μούχλα και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, έτσι ώστε να μην σας ενοχλούν όταν κοιμάστε.

Αλλεργίες και άσθμα, με συμπτώματα να χειροτερεύουν το βράδυ, εμποδίζουν πολλούς από το να απολαμβάνουν έναν υγιή βραδινό ύπνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των εκατομμυρίων μικρο-τοξινών που κατοικούν στα στρώματα όλων, όσο καθαρό κι αν είναι το σπίτι τους, ‘Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι γιατροί συστήνουν σε κάθε αλλεργικό ή ασθματικό ασθενή, είναι να καθαρίζουν τακτικά τα στρώματά τους, τα μαξιλάρια και να τοποθετούν τα παπλώματα σε προστατευτικές θήκες, έτσι ώστε να αφαιρέσουν και να απομονώσουν εντελώς αυτές τις βλαβερές μικρο-τοξίνες, κάνοντας το περιβάλλον του ύπνου όσο το δυνατόν πιο καθαρό και υγιεινό.

Γι’ αυτό, σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα αλλεργιών, συνιστάται βαθύς επαγγελματικός βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων ύπνου και χαλιών μία φορά το εξάμηνο και επαγγελματικό πλύσιμο χαλιών, μία φορά το χρόνο.

Γνωρίζετε ότι:

-H μεγαλύτερη συγκέντρωση ακάρεων παρατηρείται όταν υπάρχει υγρασία την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

-Όλοι οι άνθρωποι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι. Αυτό ισοδυναμεί με 220.000 ώρες ζωής!

-Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης.

-Ένα μόνο ακάρεο σκόνης παράγει περίπου 20 περιττώματα την ημέρα, αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονές μας, με αποτέλεσμα το άσθμα και τον ερεθισμό του δέρματος.

-Το δέκα τα εκατό του βάρους ενός μαξιλαριού που χρησιμοποιείται για 2 χρόνια μπορεί να είναι τα νεκρά ακάρεα και τα περιττώματά τους.

– Τα ακάρεα σκόνης έχουν 8 πόδια, καθόλου μάτια, καθόλου κεραίες, κάτι σαν στόμα στο μπροστινό μέρος του σώματός τους (που μοιάζει με κεφάλι) και ένα σκληρό, ημιδιαφανές κέλυφος, που τους προσδίδει μια «τρομακτική εμφάνιση».

 

Τέτοιοι μικροοργανισμοί συναντώνται επίσης στα χαλιά μας –χειροποίητα και μη- σε φλοκάτες, λούτρινα παιδικά παιχνίδια, κουρτίνες, σε επαγγελματικά οχήματα όπως ταξί, φορτήγα και σχολικά λεωφορεία σε καναπέδες και στρώματα από σκάφη αναψυχής.

Κάνοντας βιολογικό καθαρισμό εξασφαλιζέται την απόλυτη απαλλαγή από ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς και λεκέδες.

Οι τιμές για βιολογικό καθαρισμό ποικίλουν στην αγορά όπως και η ποιότητα των υλικών καθαρισμού. Η εταιρεία μας δίνει εγγύση αποτελέσματος, χαμηλότερης τιμής όπως και εγγύηση υλικών τα οποιά μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας στον χώρο σας πριν την έναρξη της εργασίας. Τα υλικά είναι 100% βιοδιασπόμενα και βιολογικά, αυτό τα καθιστά τελείως ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά επικίνδυνα για την υγεία των ακάλεστων κατοίκων του στρώματός μας ή του καναπέ μας ή του αυτοκινήτου μας. Ναι με την Mpakis Services μπορείτε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Δείτε εδώ τις προσφορές μας για βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων