Τα καλύτερα κλιματιστικά της αγοράς

Για την επιλογή του κλιματιστικού που θα αγοράσετε θα πρέπει να λάβετε υπόψιν να είναι φυσικά τεχνολογίας inverter, τα χρόνια εγγύησης της επίσημης αντιπροσωπείας, την ενεργειακή κλάση και το θόρυβο λειτουργίας της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας.

Υπολογίστε ότι κάθε τετραγωνικό μέτρο αντιστοιχεί σε 300 btu. Με έναν γρήγορο υπολογισμό μπορείτε λοιπόν να υπολογίσετε πόσα btu θα είναι το κλιματιστικό που θα αγοράσετε ώστε να καλύψει τον χώρο σας.
Βέβαια παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το ύψος του ταβανιού η μόνωση, τα αλουμίνια και γενικά απώλειες που πιθανόν να υπάρχουν στον χώρο.

Με ένα κλιματιστικό τεχνολογίας inverter σίγουρα θα κάνετε οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος έως και 40%. Επίσης πολλά μοντέλα έχουν ιονιστή με τον οποίο θα έχετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ενεργειακή κλάση κλιματιστικού Α+, Α++, Α+++
Για να κάνετε την μέγιστη οικονομία στο ρεύμα το κλιματιστικό σας θα πρέπει να είναι Α+++ σε ψύξη και θέρμανση.

Μία ακόμα σημαντική συμβουλή είναι να είναι χαμηλός ο θόρυβος του κλιματιστικού – air condition της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής μονάδας. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε κλιματιστικού αναφέρεται ο θόρυβος σε dB.
Ένα καλό επίπεδο θορύβου (σχεδόν αθόρυβο) είναι τα 21db και κάτω.
Τα καλύτερα κλιματιστικά της αγοράς τα οποία είναι και πρώτα σε πωλήσεις είναι τα κλιματιστικά της εταιρείας Gree, τα κλιματιστικά της εταιρείας Ιnventor και τα Haier κλιματιστικά
Gree κλιματιστικά και τα Inventor κλιματιστικά έχουν 10 χρόνια εγγύηση έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής και είναι πολύ αξιόπιστα. Επίσης κάποια από τα μοντέλα όπως το Inventor Passion και το Inventor Omnia έχουν wi-fi που σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίζετε και να ελέγχετε το κλιματιστικό σας μέσω εφαρμογής απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά όπως και το Gree Change και  Inventor Lifeion έχουν την πιο εξελιγμένη λειτουργία Ιονιστή που εγγυάται ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από σκόνη και καπνό. Επίσης έχουν τετραπλό φιλτράρισμα αέρα που συμβάλει στην ιδανική ατμόσφαιρα χωρίς μικρόβια και οσμές χάρη στα φίλτρα Bio HEPA, Βιταμίνη C, Cold Catalyst και Silver Ion.

Δείτε τις προσφορές μας εδώ με εγγύηση χαμηλότερης τιμής της αγοράς