Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Απολύμανση-Απεντόμωση

Η  ΑπεντόμωσηΑπολύμανσηΜυοκτονία σε κατσαρίδες, ποντίκια, κοριοί, ψύλλοι, κουνούπια, μυρμήγκια, ακάρεα, τσιμπούρια, μύγες,σφήγκες) είναι μια υπηρεσία που πρέπει να εφαρμόζεται από επαγγελματίες και εξειδικευμένα συνεργεία.

Η Απεντόμωση έχει άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία και πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Η επιλογή στο συνεργείο απολύμανσης δεν πρέπει να γίνεται με μοναδικό κριτήριο το οικονομικό όφελος αλλά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του συνεργείου που θα επιλέξετε.

Τα έντομα μεταφέρουν ασθένειες και μικρόβια που εγκυμονούν κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και η αντιμετώπιση τους πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας.

Ο σκοπός της Απολυμάνσης  είναι η  καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα πάντα από τον ΕΟΦ.

Η Απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους  όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.

Η Mpakis Services σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεντομώσεων, απολυμάνσεων και ελέγχου εντομολογικών προσβολών όπως η κατσαρίδα, ο κοριός, ο ψύλλος, τα κουνούπια, των μυρμηγκιών, ακάρεων, τσιμπουριών,  μυγών και λοιπών εντόμων, επιθεωρεί και εντοπίζει τις πιθανές εστίες ανάπτυξης, παρακολουθεί και ταυτοποιεί τα έντομα και επιλέγει την κατάλληλη μέθοδο Απεντόμωσης- Απολύμανσης-Μυοκτονίας

Δείτε εδώ την προσφορά μας για Απολύμανση-Απεντόμωση-Μυοκτονία