Midea Xtreme Evolution MSAGBU-12HRFNX/MOX102-12HFN8

484,99€

Κατόπιν παραγγελίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 15 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8.00πμ-6.30μμ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00πμ-3.00μμ

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας παρακαλώ καλέστε μας για να επιβεβαίωσουμε την διαθεσιμότητα

Θέλετε καλύτερη τιμή; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 60 33 442 ή στο mpakis.clima@yahoo.com για να μάθετε αν υπάρχει δυνατότητα

Δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών

Τοποθέτηση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο σε όλη την Αττική
Κόστος για 9.000 btu και 12.000 btu = 80€ Πατήστε εδώ!
Κόστος για 18.000 btu και 24.000 btu = 100€
Πατήστε εδώ!

Ετήσια συντήρηση κλιματιστικού 10€. Πατήστε εδώ!

Κωδικός προϊόντος: 27291 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Με μια ματιά

Είτε ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο, είτε το κρύο έξω είναι τσουχτερό το κλιματιστικό AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K της Midea είναι η τέλεια λύση! Έχει ονομαστική απόδοση 12.000BTU/h, ενώ λειτουργεί πολύ οικονομικά και αθόρυβα χάρη στο inverter μοτέρ του και την τεχνολογία Inverter Quattro που το κάνει ακόμα πιο αποδοτικό. Όμως, δε φροντίζει μόνο για το ιδανικό κλίμα, αλλά και για την καθαριότητα του αέρα που αναπνέεις. Λειτουργεί με ιονιστή, φίλτρο τριπλής προστασίας και φίλτρο Bio-Hepa που απαλλάσσουν την ατμόσφαιρα από βλαβερά σωματίδια και αλλεργιογόνα. Πάτησε το «on» και… πάρε βαθιά ανάσα!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
Τύπος Λειτουργίας
Inverter

Δεν προσφέρει μόνο υψηλές επιδόσεις και οικονομία, αλλά σε αφήνει να κοιμάσαι… ήσυχος όσο δουλεύει, αφού είναι και αθόρυβο!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
Ονομαστική Απόδοση
12.000BTU

Η δράση του καλύπτει αποτελεσματικά το χώρο της κρεβατοκάμαρας ή ένα μικρότερο σαλόνι για να μη χρειαστεί να εγκαταστήσεις και δεύτερη συσκευή!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A++

Απόλαυσε ακόμα και τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού με το κλιματιστικό σου να λειτουργεί όλη μέρα, αφού δεν κάνει σπατάλες σε ενέργεια!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
Α+++

Φυσικά απολαμβάνεις και όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα, χωρίς να τουρτουρίζεις από το κρύο, αφού λειτουργεί πολύ οικονομικά και στη λειτουργία θέρμανσης!

 
 
Τόσο δυνατό, όσο δε φαντάζεσαι!

Η αποκλειστική τεχνολογία της Midea «Inverter Quattro» ενισχύει ακόμα περισσότερο το GMCC inverter μοτέρ του κλιματιστικού, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία AC μοτέρ στον κόσμο. Μάλιστα, σε βοηθά να εξοικονομείς ακόμα περισσότερα χρήματα, αφού επιτρέπει στη λειτουργία XtremeSavE να αποδίδει το ίδιο αποτελεσματικά καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια!

 
 
Καθαριότητα «εκ των έσω»

Να είσαι σίγουρος ότι αυτό το κλιματιστικό είναι ο τελευταίος ένοχος για οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή στο δωμάτιο! Το φίλτρο Active Clean απομακρύνει αποτελεσματικά σκόνη, λίπος και μούχλα διατηρώντας τον αέρα πεντακάθαρο.

 
 
«Έξυπνος» έλεγχος… από παντού!

Απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, όσα χιλιόμετρα μακριά κι αν είσαι από το κλιματιστικό σου, έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις πλήρως τις λειτουργίες του! Κατέβασε στο smartphone σου το app της Midea «MideaAIR» και απόλαυσε την άνεση και την ευκολία του απομακρυσμένου ελέγχου.

 
 
Prime Guard Προστασία!

Η Prime Guard προστασία για τον εσωτερικό εναλλάκτη θερμότητας, εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση και στη διάβρωση, συγκριτικά με τους κοινούς εναλλάκτες εσωτερικών μονάδων. Παράλληλα, αποτρέπει την αναπαραγωγή βακτηρίων στην εσωτερική μονάδα, διατηρώντας την υγιεινή του αέρα. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος για τη μακροχρόνια και σταθερή απόδοση του κλιματιστικού!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
 
Η «χρυσή» ασπίδα προστασίας του!
Τα πτερύγια της εξωτερικής μονάδας του, διαθέτουν αντιδιαβρωτική προστασία Golden Fin, πράγμα που εξασφαλίζει πλήρη ανθεκτικότητα απέναντι σε καιρικά φαινόμενα, σκουριά και καθημερινές φθορές. Έτσι, ενισχύεται η αντοχή και η απόδοση του κλιματιστικού.
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
 
Φρέσκος και καθαρός αέρας

Ξέχνα τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το κλιματιστικό στο δωμάτιο, αφού η νέα σου συσκευή Midea διαθέτει ιονιστή που εξαφανίζει τη σκόνη, τον καπνό και τα σωματίδια γύρης που αιωρούνται «ύπουλα» στην ατμόσφαιρα.

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
 
Φίλτρα Καθαρισμού του Αέρα

Το φίλτρο τριπλής προστασίας & το φίλτρο Bio-Hepa, όπως και όλα τα φίλτρα καθαρισμού αέρα της Midea, εξαλείφουν τα βλαβερά σωματίδια και τους μικροοργανισμούς σε 2 μόνο βήματα. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

 
Midea AG2Eco-12NXD0-I/-12N8D0-O 12K
 
Τέλειο κλίμα σε κάθε γωνιά!
Το 3D Air Flow προσφέρει τρισδιάστατη διάχυση του αέρα χάρη στην οριζόντια και κάθετη κίνηση των περσίδων, εξασφαλίζοντας έτσι δροσερό αέρα σε κάθε γωνία του χώρου.

Έχετε απορίες για το προϊόν? Ρωτήστε μας!

Σελίδα προϊόντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Ρωτήστε μας

Έχετε απορίες για το προϊόν? Ρωτήστε μας!

Σελίδα προϊόντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας