Κλιματιστικό Airwell HKD009 INVERTER έως 12 δόσεις

393,99€

Σε απόθεμα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 15 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8.00πμ-6.30μμ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00πμ-3.00μμ

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας παρακαλώ καλέστε μας για να επιβεβαίωσουμε την διαθεσιμότητα

Θέλετε καλύτερη τιμή; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 60 33 442 ή στο mpakis.clima@yahoo.com για να μάθετε αν υπάρχει δυνατότητα

Δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών

Τοποθέτηση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο σε όλη την Αττική
Κόστος για 9.000 btu και 12.000 btu = 80€ Πατήστε εδώ!
Κόστος για 18.000 btu και 24.000 btu = 100€
Πατήστε εδώ!

Ετήσια συντήρηση κλιματιστικού 10€. Πατήστε εδώ!

Κωδικός προϊόντος: 5603 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή Προϊόντος

Κλιματιστικό Airwell HKD009 INVERTER

Νέα σειρά κλιματιστικών Airwell HKD, με μοντέρνο σχεδιασμό και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμπληρώνουν ο καθαρισμός αέρα με φίλτρα υψηλών αποδόσεων, καθώς και διάφορες λειτουργίες, οι οποίες καθιστούν τα κλιματιστικά της Airwell κατάλληλα για κάθε δωμάτιο.

Eλεγχος Wi-Fi : η διασύνδεση δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χειρίζονται τα κλιματιστικά και να ελέγχουν την κατάσταση λειτουργίας μέσω συσκευών όπως Η/Υ, tablet και smartphone.

Τεχνολογία DC Inverter: συμπιεστής υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και αθόρυβης λειτουργίας.

Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού: αν ανιχνευθεί διαρροή ψυκτικού υγρού, η μονάδα διακόπτει αμέσως τη λειτουργία της και προστατεύει το συμπιεστή από υπερθέρμανση.

Αναμονή 1W: σε κατάσταση αναμονής, η κατανάλωση της μονάδας κυμαίνεται γύρω και κάτω από το 1 Watt. Με την τεχνολογία αυτή μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 80% ημερησίως, σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα κατανάλωσης.

Λειτουργία θέρμανσης στους 8°C: σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

Λειτουργία Low Ambient: όρια εξωτερικής θερμοκρασίας -15οC ως 50οC για ψύξη και -15οC ως 30 για θέρμανση.

Ροή αέρα Wide Angle: η υψηλή ροή του αέρα σε συνδυασμό με τη μεγάλη γωνία διανομής επιτρέπουν στον αέρα να φτάσει σε κάθε γωνία, ακόμα και σε χώρους με μεγάλες διαστάσεις.

Ανεμιστήρας πολλαπλών ταχυτήτων: μεγάλο εύρος ταχυτήτων ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας και του συμπιεστή, ώστε η μονάδα να παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.

Λειτουργία Hot Keep: εμποδίζει την εκροή κρύου αέρα στο χώρο, ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα όταν η μονάδα ξεκινά τη λειτουργία θέρμανσης.

Λειτουργία i-feel: η εσωτερική μονάδα παρακολουθεί την θερμοκρασία επιλογής σας στο σημείο όπου βρίσκεται το τηλεχειριστήριο και όχι στο σημείο εγκατάστασης της μονάδας. Με αυτόν τον τρόπο σας παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης.

Λειτουργία turbo: επιταχύνει την ψύξη ή την θέρμανση σε σύντομο χρονικό διάστημα και ψύχει ή θερμαίνει το χώρο.

Λειτουργία ύπνου: δημιουργεί άνετη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυξομειώνοντας ή κρατώντας τη θερμοκρασία σταθερή αυτόματα, εξοικονομώντας ενέργεια.

Αθόρυβη λειτουργία: χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών το επίπεδο θορύβου αγγίζει τα 21 dB(A).

  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Η ομάδα της Mpakis Services ελέγχει καθημερινά πάνω από 1000 καταστήματα και σας εξασφαλίζει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Αν βρείτε το συγκεκριμένο προϊόν πιο φθηνά, πείτε μας το κατάστημα και αγοράστε από την Μpakis Services ακόμα πιο φθηνά.

Δείτε εδώ την προσφορά μας για εγκατάσταση κλιματιστικού

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύποι

Τοίχου

Κατασκευαστές

AIRWELL

Ισχύς

9.000 btu

Τεχνολογία

Inverter

Ενεργειακή κλάση θέρμανσης

A++

Ενεργειακή κλάση ψύξης

A++

Έχετε απορίες για το προϊόν? Ρωτήστε μας!

Σελίδα προϊόντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Ρωτήστε μας

Έχετε απορίες για το προϊόν? Ρωτήστε μας!

Σελίδα προϊόντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας