Μετακομίσεις – Μεταφορές όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Χρειάζεσαι μία μετακόμιση; Η ασφαλής μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου είναι η κύρια πηγή άγχους σου, όμως με την βοήθεια της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις μετακομίσεις σου, ακολουθώντας απλά βήματα.

Τόσο οι μετακομίσεις όσο και οι μεταφορές, προϋποθέτουν εξειδικευμένο μεταφορικό εξοπλισμό αλλά και σωστή οργάνωση. Τα πακέτα μετακομίσεων συχνά προτιμώνται περισσότερο καθώς είναι οικονομικότερα και σε απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία του ψαξίματος.

Τα πρώτα βήματα για να οργανωθείς!

  • Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

  • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι
  • Μην παραγεμίσεις τις κούτες
  • Φτιάξε ένα πλάνο που θα μπουν τα πράγματα στο καινούργιο χώρο
  • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα

Τί δεν πρέπει να ξεχάσεις πριν αρχίσει η μετακόμιση;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές, απαιτούν μία σχετική προετοιμασία που θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα από το συνολικό προϋπολογισμό σου. Όσα καλά κι αν έχεις οργανωθεί, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να ξεχάσεις. Ποια είναι αυτά;

Αποσύνδεση οικιακών συσκευών: Βγάλε το ψυγείο από την πρίζα και επικοινώνησε με τον κατάλληλο επαγγελματία που θα απεγκαταστήσει τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, την ηλεκτρική κουζίνα και τον απορροφητήρα.

Αφαίρεση κουρτινόξυλων και φωτιστικών: Η διαδικασία αφαίρεσής τους θα σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις, ενώ οι εργασίες που απαιτούν σκάλα καλό είναι να αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.

Πακετάρισμα ρούχων και προσωπικών αντικειμένων: Τα ρούχα και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα πρέπει να έχουν μαζευτεί και αποθηκευτεί προτού ξεκινήσεις την μεταφορά στο νέο σου χώρο.

Αποσυναρμολόγηση επίπλων: Οι βιβλιοθήκες, οι καναπέδες, τα τραπέζια, τα κρεβάτια και όλα τα μεγάλα αντικείμενα είναι καλό να αποσυναρμολογηθούν σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη, αλλά και ασφαλής η μεταφορά τους.

Επιλογή συνεργείου καθαρισμού: Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, δε θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για ένα σωστό καθάρισμα. Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.

Τί πρέπει να έχει μία αξιόπιστη μεταφορική;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, η απόλυτη λύση στις μετακομίσεις είναι μια μεταφορική εταιρεία και το σημαντικότερο είναι η αξιοπιστία της. Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις κάποια κριτήρια που καθιστούν τις μεταφορικές αξιόπιστες:

Μεταφορικό Εξοπλισμό: Εάν η μεταφορική εταιρεία δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσει τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου, τότε καλύτερα μην την εμπιστευτείς. Τα ειδικά φορτηγά μετακόμισης, τα ανυψωτικά μηχανήματα, οι αποθήκες και τα υλικά για αμπαλάζ, είναι ο βασικός εξοπλισμός που θα χρειαστείς. Ειδικά, το φορτηγό για μετακόμιση είναι το πρώτο που θα χρειαστείς εάν θες να μεταφέρεις οικοσκευές και έπιπλα. Εξαιτίας του όγκου και του βάρους τους, απαιτείται ειδικό όχημα για την μεταφορά. Η μεταφορική, αφού καταγράψει τα μεταφερόμενα αντικείμενα, μπορεί να σου προτείνει το είδους του φορτηγού που χρειάζεσαι (απλό ή γερανοφόρο φορτηγό) για την φόρτωση των πραγμάτων σου.

Τεχνογνωσία & Εμπειρία: Οι μεταφορείς στις εταιρείες μετακομίσεων, πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει πολλά και διαφορετικά είδη μετακόμισης ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τις μεταφορές δύσκολων φορτίων, όπως βαρέων ή εύθραυστων αντικειμένων, μουσικών οργάνων ή επίπλων αντίκες.

Άδεια από το Υπουργείο Μεταφορών:  Η άδεια είναι εκείνο το έγγραφο, που πιστοποιεί ότι έχεις να κάνεις με μία επαγγελματική μεταφορική.

Ασφάλιση του Φορτίου: Τα φορτία που μεταφέρεις μπορεί να έχουν συναισθηματική αλλά και οικονομική αξία για εσένα. Ασφαλίζοντάς τα μέσω της μεταφορικής σου, είσαι σίγουρος ότι θα αποζημιωθείς σε ενδεχόμενο καθυστέρησης παράδοσης ή ακόμη και φθοράς τους.

Οι μεταφορικές μας, πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και μπορούν να σου παρέχουν μία φθηνή και ασφαλής μετακόμιση σπιτιού ή μετακόμιση επαγγελματικού χώρου. Ακολούθως, θα βρεις συγκεντρωμένες τις υπηρεσίες που μπορούν να σου προσφέρουν.

Τί υπηρεσίες διαθέτουν οι μεταφορικές μας;

Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς για μετακομίσεις στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν:

  • Αμπαλάζ και πακετάρισμα
  • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων
  • Φόρτωση και μεταφορά
  • Ασφάλιση

Είδη Μετακόμισης που εξυπηρετούν οι επαγγελματίες μας

  • Ανυψωτική Μετακόμιση
  • Ταχυδιανομές
  • Φοιτητική Μετακόμιση
  • Μικρομεταφορές
  • Μεταφορές Έργων Τέχνης, Πινάκων, Πιάνου
  • Επαγγελματικές Μετακομίσεις
  • Ειδικές Μεταφορές
  • Μεταφορές Εμπορευμάτων
  • Αποθήκευση Οικοσκευών
  • Μετακόμιση Σπιτιού & Εταιρείας

Αν θες να μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες μεταφορείς μας. Οι μετακομίσεις που θες να πραγματοποιήσεις, μπορούν να γίνουν εύκολα και σύντομα με την επαγγελματική καθοδήγηση.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις όσο και μετακομίσεις σπιτιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα.

Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική 

 Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι,Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Αρτέμιδα(Λούτσα), Σπάτα, Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ραφήνα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα Αττικής

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς με άμεση ανταπόκριση. Καλέστε μας τώρα στο 2106033442  για να λάβετε δωρεάν την προσφορά σας!!!