Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου.

Την εποχή αυτή που ζούμε  έχει γίνει πιο σημαντικός από ποτέ ο καθαρισμός του αυτοκινήτου, όχι μόνο από σκόνη και βρωμιά αλλά και από μικροργανισμούς , βακτήρια , μύκητες και ιούς. Η καλύτερη λύση είναι ο βιολογικός καθαρισμός  ή αλλιώς βιοκαθαρισμός , ο οποίος πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες & ειδικά μηχανήματα.

Καθημερινά, με βάση τις έρευνες, ως μέσος κάτοχος αυτοκινήτου περνάς τουλάχιστον 90΄ λεπτά της ζωής σου μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ένα μέσο μετακίνησης, διασκέδασης, εργασίας. Για αυτό το λόγο φροντίζεις να είναι πάντα λειτουργικό και καθαρό. Με βάση στατιστικές φαίνεται ότι ο μέσος κάτοχος του αυτοκίνητου  φροντίζει να έχει καθαρό το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου του, σε αντίθεση με το εσωτερικό του αυτοκινήτου  .

Είναι σημαντικό για την υγεία σου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι άλλο «ζει» στο αυτοκίνητό σου εκτός από εσένα; Η απάντηση είναι περίπου 700 διαφορετικά  βακτήρια. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται αν τρως και πίνεις  εντός του αυτοκινήτου και στη συνέχεια αγγίζεις τις εσωτερικές επιφάνειες του.
Πώς όμως θα το κρατήσεις «αποστειρωμένο» και χωρίς μικρόβια; Καταλαβαίνεις ότι δεν αρκεί μια απλή «μέσα – έξω» πλύση, αλλά ένας καλός βιολογικός καθαρισμός, που μπορεί να σου προσφέρει ειδικό και εκπαιδευμένο συνεργείο βιολογικού καθαρισμού. Για να μην μπερδεύεσαι με κάποιες άλλες τεχνικές καθαρισμού, με την έννοια του βιολογικού καθαρισμού ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και ταυτόχρονης αναρρόφησης υγρών – στερεών extractor).

Παράλληλα, συνδυάζεται το τρίψιμο με ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου, στα καθίσματα, στις πλαϊνές ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα πατάκια, αλλά και στο χώρο αποσκευών.

Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται επαρκώς τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη, τα ακάρεα, τα καυσαέρια, οι τρίχες των σκύλων κ.α. Περιλαμβάνει 7 στάδια:
-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου
-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας
-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες
-Καθαρισμό χώρου αποσκευών
-Καθαρισμό ταμπλό
-Καθαρισμό ζωνών
-Καθαρισμό αεραγωγών

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα στάδια αυτά.

Διαδικαστικά, ο  επαγγελματίας, πριν ξεκινήσει καν την διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού καθαρίζει και την παραμικρή υποψία σκόνης με ότι αυτή δύναται να περιέχει (με την βοήθεια ειδικής σκούπας) από καθίσματα, προσκέφαλα, εταζέρα, οροφή, δάπεδο χώρου αποσκευών, μέχρι ταμπλό ! Από την διαδικασία αυτή, εξαιρούνται η οροφή και οι επενδύσεις στις πόρτες καθώς η αναρρόφηση της συσκευής μπορεί να τις ξεκολλήσει. Αυτές καθαρίζονται με μαλακά σφουγγάρια και προσεκτικό τρίψιμο.

Επόμενο βήμα ο καθαρισμός των «φωλιών»! O ειδικός με την βοήθεια απολυμασμένου ειδικού πλυστικού μηχανήματος και βιοδιασπώμενου (εγκεκριμένου) απολυμαντικού ψεκάζει όλο το εσωτερικό, απολυμαίνοντας την καμπίνα του οχήματος από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό (μέχρι τα γνωστά σε όλους ακάρεα)! Ιδιαίτερη φροντίδα δίνεται  στα σημεία που ακουμπάμε με τα χέρια μας (τιμόνι, flash λεβιέδες, χειρολαβές θυρών), αφού αποτελούν τις λεγόμενες «φωλιές» μικροοργανισμών.

Πόσο διαρκεί και κάθε πότε πρέπει να γίνεται.

Ο βιολογικός καθαρισμός, αν επιτελεστεί σωστά από επαγγελματίες του χώρου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εξαρτάται κατά πολύ από τον τύπο του αυτοκινήτου, αλλά και τον τύπο του εσωτερικού (ύφασμα ή δέρμα).Για παράδειγμα, στην περίπτωση του υφάσματος, θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος, συγκριτικά με το δέρμα. Όσον αφορά το κάθε πότε πρέπει να γίνεται, οι ειδικοί συστήνουν μία φορά στους δύο μήνες. Παράλληλα, το κόστος κυμαίνεται από 30 – 60 ευρώ.
Βιολογικός καθαρισμός ή απολύμανση;
Σύμφωνα πάλι τους ειδικούς στο χώρο του καθαρισμού και της φροντίδας του αυτοκινήτου ο βιολογικός καθαρισμός στην πραγματικότητα πραγματοποιεί και απολύμανση, αφού όπως είπαμε σκοτώνει τα μικρόβια που υπάρχουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Βέβαια, μπορείς και εσύ να φροντίζεις για την απολύμανση του εσωτερικού του αυτοκινήτου σου, κάνοντας μερικά πολύ απλά πράγματα.

Ένα από αυτά, είναι να ψεκάζεις τους αεραγωγού του κλιματισμού με ένα καλό σπρεί καθαρισμού. Μην ξεχνάς ότι οι αεραγωγοί αυτοί είναι ιδανική φωλιά για μικρόβια.
Σημαντικό είναι να μην ξεχνάς την αλλαγή του φίλτρου καμπίνας κάθε 6 μήνες, αφού εκεί συσσωρεύονται οι μύκητες και οι παθογόνοι ιοί. Φυσικά δεν πρέπει να αμελείς να καθαρίζεις με ένα καλό αντισηπτικό (με περιεκτικότητα αλκοόλης 70%) τα πιο βρώμικα σημεία του εσωτερικού του αυτοκινήτου σου, που δεν είναι άλλα από το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων, το χειρόφρενο και οι χειρολαβές.

Προσοχή πρέπει να γίνονται και τα δύο.

Τα παραπάνω tips απολύμανσης δεν αρκούν για να είναι το αυτοκίνητό σου απόλυτα καθαρό. Σίγουρα πρέπει να τα ακολουθήσεις, αλλά ακόμα πιο σίγουρα δεν πρέπει να αμελήσεις τον βιολογικό καθαρισμό. Ειδικά αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης είναι πολύ σημαντικό να είσαι σίγουρος ότι ούτε εσύ κινδυνεύεις, ούτε οι γύρω σου.

Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι,Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Αρτέμιδα(Λούτσα), Σπάτα, Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ραφήνα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα Αττικής

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς με άμεση ανταπόκριση. Καλέστε μας τώρα για να λάβετε δωρεάν την προσφορά σας!!!