Κλιματιστικά inverter σε απίστευτες τιμές προσφοράς

Kάθε εβδομάδα επωφεληθείτε από την προσφορά μας σε συγκεκριμένα προιόντα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!!

Η ομάδα της Mpakis.gr ελέγχει καθημερινά πάνω από 1000 καταστήματα και σας εξασφαλίζει ποιοτικά κλιματιστικά τύπου split με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Τα κλιματιστικά που επιλέγονται από την ομάδα μας θα καλύπτουν όλα τα btu έως 24.000 και συγκεκριμένα θα είναι ένα για κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες.

Κλιματιστικά inverter 9.000 btu

Κλιματιστικά inverter 12.000 btu

Κλιματιστικά inverter 16.000 btu

Κλιματιστικά inverter 18.000 btu

Κλιματιστικά inverter 21.000 btu

Κλιματιστικά inverter 24.000 btu


Χρήσιμες πληροφορίες

Συγκριτικά με τα συμβατικά κλιματιστικά, τα aircondition  inverter, σας εξασφαλίζουν οικονομία έως και 40% στην κατανάλωση του ρεύματος. Επιπρόσθετα παρέχουν αθόρυβη λειτουργία και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας καθώς τα περισσότερα διαθέτουν λειτουργεία ιονιστή.

Βασική προϋπόθεση για τη σωστή επιλογή κλιματιστικού είναι να ξέρεις πόσα BTU χρειάζεται να είναι το κλιματιστικό που θα επιλέξεις για να καλύψει επαρκώς τον χώρο σου με την ανάλογη θέρμανση ή ψύξη. Υπολογίστε ότι κάθε τετραγωνικό μέτρο αντιστοιχεί σε 300 περίπου btu. Θα πρέπει βέβαια να λάβουμε υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως ο βαθμός μόνωσης της κατοικίας, οι ειδικές καιρικές συνθήκες στην περιοχή, το είδος της κατασκευής, σε ποιόν όροφο βρίσκεται ο χώρος κλπ.

Απαράβατος κανόνας για την αγορά κλιματιστικού είναι να είναι τεχνολογίας inverter. Χάρη στην τεχνολογία inverter το κλιματιστικό έχει την δυνατότητα να καταναλώνει λιγότερη συνεπώς και λιγότερη  κατανάλωση ρεύματος.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να προσέξουμε τα παρακάτω χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

Ενεργειακή κλάση κλιματιστικού

  • Βαθμός απόδοσης σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες
  • Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας
  • Να είναι επώνυμης εταιρείας και να υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα
  • Να διαθέτει σύστημα ιονιστή
  • Να έχει αθόρυβη λειτουργία η εσωτερική αλλά και η εξωτερική μονάδα
  • Υπάρχουν κλιματιστικά που υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το internet – wifi όπου μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό σας από όπου και αν βρίσκεστε
  • Η αποδοτικότητα των κλιματιστικών μπορεί να μετρηθεί με βάση τους δείκτες SCOP/SEER που δείχνουν σε σημαντικό βαθμό το ενεργειακό κόστος της συσκευής κλιματισμού. Όλα τα κλιματιστικά οφείλουν να φέρουν εποχικό δείκτη ενεργειακής απόδοσης για την περίοδο ψύξης (SEER) και εποχικό δείκτη ενεργειακής απόδοσης για την περίοδο θέρμανσης (SCOP), καθώς και δείκτες θορύβου (dB).

Οι κατασκευάστριες εταιρίες οφείλουν επίσης να δίνουν τα στοιχεία απόδοσης των μονάδων τους σε θερμοκρασίες κάτω του 0οC τον χειμώνα και άνω των 36οC το καλοκαίρι.

 

Μpakis Services

Στην Mpakis Services διαθέτουμε όλα τα επώνυμα κλιματιστικά της αγοράς με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και δωρεάν παράδοση στον χώρο σας. Εάν βρείτε το προιόν φθηνότερα πείτε μας το κατάστημα και αγοράστε από την Mpakis Services ακόμα πιο φθηνά!

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και συντήρηση του κλιματιστικού σας με γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Παρέχουμε τεχνική κάλυψη σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπου μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ τεχνικές υπηρεσίες