Επισκευή στεγνωτηρίου και τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα επισκευές και τοποθετήσεις ηλεκτρικών συσκευών από 20€

 • Επισκευή στεγνωτηρίου
 • Συντήρηση στεγνωτηρίου
 • Τοποθέτηση στεγνωτηρίου
 • Εγκατάσταση στεγνωτηρίου
 • Service  στεγνωτηρίου

Επισκευή – Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Αναλαμβάνουμε την άμεση αντιμετώπιση και επισκευή της βλάβης του Στεγνωτηρίου σας αξιόπιστα και οικονόμικα , για όλες τις μάρκες στεγνωτηρίων ( BOSCH , SIEMENS , MIELE , LG , SAMSUNG , INDESIT , WHIRLPOOL , CANDY , PITSOS , AEG , MORRIS , HOTPOINT-ARISTON , ELECTROLUX , DELONGHI , HOOVER κτλ.)

Επισκευές ηλεκτρικών συσκευών

Μια βλάβη που επηρεάζει την καλή λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών μπορεί να προκύψει, όσο καλής ποιότητας κι αν είναι η συσκευή σου. Με τα χρόνια χρήσης, οι συσκευές φθείρονται και τελικά κρίνεται απαραίτητο να καλέσεις εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Οι τεχνικοί της Mpakis Services  αναλαμβάνουν το service όλων των ηλεκτρικών συσκευών.

Ποια είναι τα πιο συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  ηλεκτρικές συσκευές

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη.
 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.
 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.
 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων.
 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.
 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στύβει.
 • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος.
 • Το στεγνωτήριο δε στεγνώνει τα ρούχα.
 • Δεν ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.
 • Ο απορροφητήρας δε δουλεύει.
 • Δε ζεσταίνει ο φούρνος μικροκυμάτων.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να σε βοηθήσουν για βλάβες όπως αυτές, αλλά και πολλές ακόμα, σε οικονομικές τιμές.

Γιατί πρέπει να καλέσεις επαγγελματία τεχνικό για service ηλεκτρικών συσκευών;

Πολλοί από εμάς έχουμε σκεφτεί, αν μπορούμε να επιδιορθώσουμε μια ηλεκτρική συσκευή, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Συνήθως, τέτοιες απόπειρες καταλήγουν σε πρόκληση μεγαλύτερης βλάβης της συσκευής ή και καταστροφή της. Είναι αλήθεια, πως ένας έμπειρος τεχνικός για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, διαθέτει τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, που εγγυώνται ασφαλή και σωστά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, στο service ηλεκτρικών συσκευών καραδοκεί πάντα ο κίνδυνος ατυχήματος. Είναι επικίνδυνο να πειραματίζεσαι με το ηλεκτρικό ρεύμα και γι’ αυτό οι ειδικοί συστήνουν να αποφεύγεις τους πειραματισμούς με τις ηλεκτρικές συσκευές, ειδικά αν είναι φθαρμένες. Με το να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία, επωμίζεσαι το κόστος της αμοιβής του, αλλά έχεις σίγουρα αποτελέσματα, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του της Mpakis Services για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών;

1. Μεγάλη εμπειρία & τεχνογνωσία

Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν καθημερινά πολυάριθμες εργασίες για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, όπως ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές και τηλεοράσεις. Χάρη στην εμπειρία τους, κάνουν άμεση διάγνωση του προβλήματος και σου προσφέρουν την καλύτερη λύση για τη βλάβη.

2. Εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών

Εκτός από το service ηλεκτρικών συσκευών, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν και με εγκαταστάσεις και συντηρήσεις των συσκευών σου. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των συσκευών, ώστε να αντέξουν περισσότερα χρόνια.

3. Εξυπηρέτηση για κάθε μάρκα

Ενδεικτικά μερικές μάρκες οικιακών συσκευών που εξυπηρετούν οι επαγγελματίες μας είναι: Daikin, Franke, Rohnson, Delonghi, Carrefour, Schaub Lorenz, Sony, Toyotomi, Firstline, Kuppersbusch, BlueSky, Sharp, Philips, Hotpoint, Neff, General Electric, Whirlpool, Toshiba, Siemens, Samsung, Pitsos, Mitsubishi, Miele,LG, Indesit, Haier, Crown, Candy, Brandt, Bosch, AEG, κ.ά.

4. Παροχή οικονομικών ανταλλακτικών

Για κάθε είδους επισκευή ηλεκτρικών συσκευών που μπορεί να χρειαστείς, οι τεχνικοί μας θα αναζητήσουν τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς σε οικονομικές τιμές, για να επιδιορθώσουν τη βλάβη που αντιμετωπίζεις.

5. Εγγύηση επισκευής συσκευών

Προκειμένου να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα της εργασίας σου, οι τεχνικοί μας παρέχουν  εγγύηση επισκευής ηλεκτρικών συσκευών για όλες τις περιοχές της Αττικής.

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών είναι οι παρακάτω

Επισκευή ψυγείου
Οι ψυκτικοί μας και οι τεχνικοί ψυγείων της ομάδας μας αναλαμβάνουν άμεσα κάθε εργασία για Service ψυγείου.
Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες Service πλυντηρίων ρούχων.
Επισκευή κουζίνας
Μια βλάβη στην εστία της κουζίνας ή στο φούρνο μικροκυμάτων είναι πολύ συχνό φαινόμενο

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες Service πλυντηρίων πιάτων, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις.

Τοποθέτηση και επισκευή απορροφητήρα