Πάνελ Οροφής – Τοποθέτηση. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις 

Τα πάνελ οροφής, αποτελούν ένα δομικό στοιχείο επικάλυψης ορόφων και στην ουσία αντικαθιστούν το παραδοσιακό κεραμίδι. Αποτελούν μία εναλλακτική και οικονομική επιλογή, εφόσον επιθυμείς κανείς να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους, έναντι των κεραμιδιών. Πολύ καλή επιλογή στον τομέα τους, αποτελούν τα πάνελ πολυουρεθάνης.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης, είναι θερμομονωτικά πάνελ τα οποία αποτελούνται από γαλβανισμένα ελασματόφυλλα, ανάμεσα στα οποία υπάρχει σκληρός αφρός πολυουρεθάνης. Κατά κύριο λόγο τοποθετούνται σε πλαγιοκαλύψεις και ψευδοροφές κτιρίων όπου απαιτούνται υλικά με μεγάλη μηχανική αντοχή και μικρό βάρος.

Γενικότερα, τα πάνελ οροφής διαθέτουν ματ όψη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για λαμαρίνα και όχι για τις συμβατικές κεραμοσκεπές. Η τοποθέτησή τους, αποτελεί εργασία για εξειδικευμένο συνεργείο από έμπειρους τεχνίτες που θα πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση της στέγης που θα εγκατασταθεί το πάνελ.

Παρακάτω τα Βασικά Πλεονεκτήματα στα πάνελ 

Θερμομόνωση: Αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και προσφέρουν ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τέλεια Στεγανότητα: Η τοποθέτηση τους, μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής.

Μοναδικός Αντικαταστάτης: Ξεχωρίζουν καθώς είναι το μόνο υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, μονωτικά & ραμποτέ, χωρίς να είναι εμφανείς οι διαφορές τους αισθητικά.

Διαθέτουν αντισεισμική ιδιότητα: Διακρίνονται για την μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι αυτό και χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Χαμηλό κόστος υλικών στήριξης: Το κόστος τοποθέτησης των πάνελ οροφής, είναι ιδιαιτέρως χαμηλό κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους.

Ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης: Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής, μειώνεται πέρα από το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον επιθυμείς μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες τεχνίτες της εταιρείας μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

Εφαρμόζονται σε πολύ μικρές κλίσεις: Σε περιπτώσεις που η κλίση της στέγης είναι πολύ μικρή, είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη της σκεπής. Ακόμη, χρησιμοποιούνται και για πλαγιοκαλύψεις.

Εφαρμόζονται σε Ξυλοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές: Διαθέτουν στο κάτω μέρος τους, ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξυλοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

Αντοχή στον χρόνο: Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος, θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ που θα διαθέτουν ανθεκτικότητα στις κλιματολογικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα συγκεντρώνονται τόσο στα πάνελ πολυουρεθάνης όσο και στα πάνελ με κεραμίδι και στα πάνελ πετροβάμβακα όπου αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές στα πάνελ οροφής.

Που τοποθετείται το πάνελ πολυουρεθάνης;

Το πάνελ πολυουρεθάνης, βρίσκει πολλές εφαρμογές κατά κύριο λόγο εξαιτίας της δομής και της σύνθεσής του, η οποία του χαρίζει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις βασικότερες από αυτές:

Για πλαγιοκάλυψη κτιρίων: Χρησιμοποιούνται για πλαγιοκάλυψη κτιρίων που απαιτούν θερμομόνωση. Παράγονται με οικολογικά υλικά και με κρυφή ή φανερή στήριξη, ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του κάθε κτιρίου.Οι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν την εγκατάστασή τους και να εξασφαλίσουν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κτιρίου ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Σε ψυκτικούς θαλάμους: Οι ψυκτικοί θάλαμοι, απαιτούν ελεγχόμενες θερμοκρασίες και τα πάνελ πολυουρεθάνης συντελούν στο να διατηρείται η θερμοκρασία  στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης. Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στα πάνελ οροφής, μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Ακόμη, τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγες εξωτερικών και εσωτερικών τοιχωμάτων, ψευδοροφές προκατασκευασμένων οικιών ακόμη και στον τομέα της διακόσμησης. Τοποθετούνται σ’ αυτές τις κατασκευές καθώς εξασφαλίζουν την τέλεια θερμομόνωση, στεγανότητα αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν και τα πάνελ πετροβάμβακα. Τα πάνελ πετροβάμβακα, αποτελούν δομικά στοιχεία επικάλυψης ορόφων που διαθέτουν πυρήνα πετροβάμβακα. Τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν είναι η άμεση τοποθέτηση και η υψηλή θερμομόνωση και υγρομόνωσή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολυστερικά φύλλα στην υπάρχουσα κατασκευή και να δημιουργήσεις φυσικό φωτισμό. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση ενέργεια.

Υπάρχουν πολλά υλικά  στα πάνελ που μπορείς να επιλέξεις. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μας, μπορούν να εξετάσουν τον χώρο σου και να σε συμβουλεύσουν ποιο είδος πάνελ είναι το κατάλληλο. Μπορείς να διαλέξεις τα πάνελ πολυουρεθάνης, πετροβάμβακα και τα πάνελ με κεραμίδι για την στέγη σου.

 

Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική

 Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι,Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Αρτέμιδα(Λούτσα), Σπάτα, Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ραφήνα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα Αττικής

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς με άμεση ανταπόκριση. Καλέστε μας τώρα στο 2106033442  για να λάβετε δωρεάν την προσφορά σας!!!