Συναγερμοί σπιτιών σε ειδικές τιμές προσφοράς

Αξιόπιστοι ενσύρματοι και ασύρματοι συναγερμοί σπιτιού και κατοικιών και συναγερμοί καταστημάτων. Η εταιρεία μας Μpakis Services είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού, οικονομικά και απλά στην τοποθέτηση. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συναγερμού από επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς .Κάμερες παρακολούθησης, θυροτηλεοράσεις με γραπτή εγγύηση για όλα τα προϊόντα και την τοποθέτησή τους σε ειδικές τιμές προσφοράς!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Τα αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων – κλοπών σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, κάνουν απαραίτητη την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, ικανών να προστατεύσουν τους χώρους αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σ’ αυτούς.

Οι συναγερμοί και τα συστήματα ασφαλείας που θα αναλάβουν την προστασία των χώρων απέναντι σε προσπάθειες διάρρηξης πρέπει να είναι σύγχρονα και αποτελεσματικά. Η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος ασφαλείας σπιτιού προϋποθέτει την σωστή εγκατάστασή του και μια καλά σχεδιασμένη μελέτη του χώρου πριν την τοποθέτηση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου σας, δίνουμε σημασία στις ανάγκες σας και σας προτείνουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα συναγερμού που θα προστατεύσουν εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σπίτι σας, τον χώρο εργασίας σας. Επίσης ένας σύγχρονος και ποιοτικός συναγερμός θα σας κρατήσει μακριά από το τραγικό αίσθημα της παραβίασης του χώρου σας από παρείσακτους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση να σας προτείνει αξιόπιστα συστήματα συναγερμού για τον χώρο σας και σε οικονομικές τιμές προσφοράς.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106033442 να μας πείτε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ποιοτικά και αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας όπως τα παρακάτω

  1. συναγερμοί οικιών
  2. συναγερμοί καταστημάτων
  3. ασύρματοι συναγερμοί κατοικιών
  4. κάμερες παρακολούθησης
  5. θυροτηλεοράσεις

Συστήματα Συναγερμού Τελευταίας Τεχνολογίας

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη. Για το λόγο αυτό η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι απολύτως απαραίτητη!

Στην Mpakis Services σας προτείνουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα συστήματα συναγερμών & ασφαλείας των γνωστότερων κατασκευαστών παγκοσμίως όπως Paradox, Siemens, DSC, Bosch κ.α.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μελετούν κάθε χώρο ξεχωριστά εξετάζουν την κάθε σας ανάγκη και σας προτείνουν λύσεις στα μέτρα σας.

Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας ανάγκες προτείνοντάς λύσεις που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την καινοτομία και της τεχνολογία αιχμής που φέρουν.

Ασύρματος ή ενσύρματος συναγερμός;

Όλα μας τα συστήματα είναι διαθέσιμα σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση.

Με έναν ενσύρματο συναγερμό θα έχετε λιγότερες παρεμβολές αλλά περισσότερη σιγουριά.
Αν ο χώρος που επιθυμείτε να προστατεύσετε είναι εταιρικός ή η περιουσία του υπολογίζεται σε υψηλή αξία, τότε ο ενσύρματος συναγερμός είναι η λύση που σας ταιριάζει περισσότερο!

Ένας ασύρματος συναγερμός δεν έχει  καλωδιώσεις και μπορείτε εύκολα να τον μεταφέρεται.
Αν ο χώρος που επιθυμείτε να προστατεύσετε είναι η προσωρινή, μη ιδιόκτητη ή εξοχική κατοικία σας, τότε ο ασύρματος συναγερμός είναι αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά των συστήματών μας:

·         Πλήρης συνδεσιμότητα κι επικοινωνία με όλα τα αισθητήρια και τις περιφερειακές συσκευές, όπως:

·         Επεκτάσεις ζωνών κάλυψης

·         Ελεγκτές πρόσβασης

·         Κινητές εφαρμογές διαχείρισης

·         Περιοδική εφαρμογή αυτοέλεγχου για την καλή λειτουργία του συστήματος

·         Αισθητήρια για την ειδοποίηση και πρόληψη κάθε κινδύνου:

·         Μαγνητικές επαφές

·         Ανιχνευτές κίνησης:

·         Παθητικοί αισθητήρες υπερύθρων

·         Αισθητήρες μικροκυμάτων

·         Αισθητήρες υπέρυθρων δεσμών

·         Αισθητήρες συνδυαστικής λειτουργίας

·         Ανιχνευτές δόνησης

·         Ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων

·         Ανιχνευτές υγρασίας και διαρροής

·         Ανιχνευτές πυρανίχνευσης και επικίνδυνων αερίων

·         Ασύρματα και ενσύρματα χειριστήρια συστήματος όπλισης

·         Αυτονομία λειτουργίας αρκετών ωρών με μπαταρίες

·         Εξωτερική και εσωτερική σειρήνα ειδοποίησης

Η σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων

Συστήνουμε  τη σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με Κέντρο Λήψης Σημάτων, ώστε η αστυνομία να ενημερωθεί τη στιγμή που πρέπει.

Το κέντρο λήψης σημάτων ενημερώνεται  σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, προστατεύοντάς σας άμεσα και δραστικά:

  1. Ύποπτος αφοπλισμός συναγερμού
  2. Εντοπισμός μη εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος (εξαιτίας διακοπής ρεύματος ή τηλεφωνικής γραμμής,  χαμηλής τάσης μπαταριών κ.α.)
  3. Ενεργοποίηση Πυρανίχνευσης