Βάψιμο σπιτιού σε τιμές προσφοράς (για εσωτερικούς χώρους) 

To βάψιμο του σπιτιού μας σίγουρα είναι ένας έξυπνους, οικονομικός και άμεσος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να αλλάξουμε τον χώρο μας δίνοντας του μια ευχάριστη νότα. Όταν αναφερόμαστε στο βάψιμο σπιτιού εννοούμε τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Τα εργαλεία που χρειαζόμαστε είναι σπάτουλες, πινέλα, ρολά που είναι διαθέσιμα σε χρωματοπωλεία και ασφαλώς θα πρέπει πάντοτε να είναι ασφαλισμένα, καθαρά και σε άριστη κατάσταση ώστε να χρησιμοποιηθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε πως πολύ σημαντικό  ρόλο παίζει και η θερμοκρασία του χώρου  κατά την  διαδικασία του ελαιοχρωματισμού. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγουμε μέρες που είναι ιδιαίτερα ζεστές ή βροχερές με υγρασία. Γενικότερα, συνίσταται επιλογή ημερών για βάψιμο σπιτιού με ήπια θερμοκρασία.

Επιλογή των χρωμάτων

Η επιλογή των χρωμάτων για βάψιμο σπιτιού είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Θα πρέπει να αποφεύγουμε τα έντονα χρώματα όταν πρόκειται να βάψουμε μικρούς τοίχους. Με άλλα λόγια, τα έντονα χρώματα θα δώσουν την αίσθηση ότι μικραίνουν τον χώρο και ακόμη περισσότερο τους τοίχους μας. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να μας προκαλέσουν κούραση στα μάτια.  Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως με το φως της ημέρας τα έντονα χρώματα θα γίνουν ακόμη πιο φωτεινά .Εάν επιθυμούμε χαλάρωση και αρμονία μέσα στον χώρο μας θα πρέπει να συνδυάσουμε τα χρώματα πριν τον ελαιοχρωματισμό στους τοίχους. Οποιαδήποτε χρώματα κι αν επιλέξουμε θα πρέπει να τα αναμείξουμε καλά πριν τα χρησιμοποιήσουμε αλλά και να τα αραιώσουμε όπου κρίνεται αναγκαίο σύμφωνα με τις οδηγίες των ελαιοχρωματιστών μας. Ασφαλώς, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το σωστό βάψιμο δωματίου ξεκινά πάντοτε από το ταβάνι και έπειτα συνεχίζει στον τοίχο. Τέλος πριν προβούμε σε δεύτερο χέρι βαψίματος θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως έχει στεγνώσει το πρώτο!

Θερμοκρασία Δωματίου

Όπως αναφέραμε και παραπάνω θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί το βάψιμο βασιζόμενοι στη θερμοκρασία του καιρού. Ιδανικά θέλουμε ήπιες θερμοκρασίες απαλλαγμένες από υγρασία και ζεστή όπου θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε έναν όμορφο ελαιοχρωματισμό. Θα πρέπει οι επιφάνειες των τοίχων πριν ξεκινήσουμε τον χρωματισμό να είναι στεγνές και καθαρές, ενώ στις περιπτώσεις που το σπίτι μας είναι επιπλωμένο τα έπιπλα να είναι καλυμμένα με νάιλον και χαρτί όπως και όλα τα αντικείμενα πρίζες κτλ. για να αποφύγουμε τυχόν χρωματισμούς.

Πολύ σημαντικό για το βάψιμο του σπιτιού είναι ο σωστός υπολογισμός της ποσότητας των χρωμάτων που θα χρειαστούμε. Με την καθοδήγηση των ελαιοχρωματιστών θα υπολογιστεί με όσο το δυνατόν καλύτερη ακρίβεια η ποσότητα των χρωμάτων! Για την αποφυγή αναποδιών η λίγη παραπάνω ποσότητα χρωμάτων θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο βέβαιοι σε περίπτωση που χρειαστεί απαραίτητο. Σε περίπτωση που επιθυμούμε να αναμείξουμε χρώματα διαφορετικά μεταξύ τους καλύτερο θα ήταν να τα ανακατέψουμε σε ένα μεγάλο δοχείο έτσι ώστε να πετύχουμε ακριβώς το χρώμα που επιθυμούμε.

Στην Mpakis Services διαθέτουμε επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και σας εξασφαλίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα!

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

2,5€/m²

Βάψιμο Δωματίου 15m²

50€

Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια) από

249€